IK LEER ANDERS 

                                    

Leerproblemen praktisch en snel aanpakken met de training “Ik leer anders”

Een grote groep ondergewaardeerde leerlingen heeft juist een bijzondere gave: het zijn beelddenkers! Zij denken niet in woorden, maar in beelden. Daarom wordt het lesmateriaal niet begrepen en onthouden. Vaak hebben beelddenkers een leerachterstand of denkt men aan dyslexie. Bijles helpt niet of nauwelijks omdat er dan nog meer schoolwerk op “foute” wijze wordt aangeboden. De training “Ik leer anders” vertaalt de lesstof naar jouw manier van denken.

Direct resultaat

Doordat we de lesstof op de juiste manier aanbieden aan de leerling, kan hij of zij direct vertellen of deze leermethode werkt. Dus geen eindeloos traject zonder resultaat. Want wanneer we overschakelen naar het juiste informatiesysteem (visueel) wordt de lesstof direct begrepen en onthouden.

Tijdens de training kunnen bijvoorbeeld leerlingen met een taalprobleem, woorden foutloos spellen. Van voor naar achter, maar ook van achter naar voor. Simpelweg omdat ze het woord als woordbeeld hebben opgeslagen.

Blijf niet langer worstelen met schoolwerk. Ervaar zelf of deze leermethode ook voor jou werkt. Leerproblemen aanpakken met de training “Ik leer anders” is leuk en versterkt het gevoel van zelfvertrouwen.
De leeftijd om deze techniek aan te leren is vanaf 5 jaar.

Het onderwijs sluit niet aan bij alle denkwijzen. Logisch, want de meerderheid van de mensen (±95%) leert auditief digitaal (via het gehoor). Slechts een kleine groep leert visueel. Tijdens de training “Ik leer anders” leer je zelf de lesstof te vertalen naar woordbeelden zodat het wel binnen JOUW informatiesysteem past. Deze techniek leer jezelf toepassen in vier tot 6 sessies (maar dit kan per kind verschillen). Kinderen leren de techniek bij Unieke Wijze in de praktijk. Na elke sessie bespreek ik wat we hebben gedaan zodat de ouders het kind thuis kan begeleiden en ondersteunen.

www.ikleeranders.nl


Ik leer anders methode
Intake gesprek van +/- 45 minuten: € 35,- *
4 Sessies van 60 minuten inclusief werkboek: € 279,-
Vervolg sessies van 60 minuten: € 60,- per sessie
Los werkboek: € 39,-

* bij afname van een training worden de kosten van het intake gesprek in mindering gebracht op de trainingskosten